Geslaagd Berend Botje Festival

Mooi weer, veel publieke belangstelling, blije gezichten: het Berend Botje Festival op de Grote Brink in Zuidlaren was afgelopen zondag weer een succes.

Het Berend Botje Festival werd mede mogelijk gemaakt door de inzet van vele artiesten, sportclubs, maatschappelijke organisaties, sponsors en vrijwilligers. Het leidde tot een mooie zondag op en rond de Grote Brink in Zuidlaren.

Het Berend Botje Festival vond voor de tweede keer plaats in het centrum van Zuidlaren. Gelijk na de sportieve opening door Dave Jonkers Gym om 10.00 uur was het gezellig druk op de Grote Brink. Dit jaar viel het festival samen met het Oostermoerfeest. Passend bij de doelstelling van het festival - de verbinding leggen tussen cultuur, sport en ontspanning - was er de hele dag van alles te doen. Straatartiesten, een jeugdcircus, singer-songwriters, demonstrateis van de Zuidlaarder sportclubs en een kinderplein met allerlei activiteiten zorgden voor vertier voor jong en oud. Het Berend Botje Festival krijgt in 2017 ongetwijfeld een vervolg.